1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На «Харківводокананалі» пройшла атестація робітників

На «Харківводокананалі» пройшла атестація робітників

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» пройшла чергова атестація працівників комплексу «Харківводовідведення».

Як повідомила начальник відділу управління персоналом комплексу Олена Пліско, атестація працівників дозволяє оцінити професійний рівень робітників та підвищити їм кваліфікаційний розряд.

«Навіть в умовах безперервної ворожої агресії наше підприємство продовжує щодня забезпечувати водопостачання та відведення стоків у місті. І звісно, ​​така відповідальність під силу колективу із кваліфікованих співробітників. Сьогодні проходили атестацію досвідчені майстри, професіонали своєї справи, які працюють на підприємстві не один рік. Атестаційною комісією за підсумками тестування та співбесіди було ухвалено рішення про підвищення розряду всім кандидатам. Основною мотивацією «рости» у професії є, звичайно, матеріальне заохочення, адже вищий розряд передбачає підвищення заробітної плати. Але на нашому підприємстві є й додаткові стимули – соціальний захист, своєчасна заробітна плата, забезпечення спецодягом», – зазначила Олена Пліско.

За її словами, сьогодні на «Харківводоканалі» потрібні працівники дуже багатьох професій. Ознайомитись з вакансіями можна на сайті підприємства.

08 травня 2024, 13:37 Распечатать статью

все новости

Вгору