1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» оперативно виконує заявки містян

«Харківводоканал» оперативно виконує заявки містян

З початку поточного року бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» виконали 3800 заявок, що надійшли від харків'ян до міської диспетчерської служби «15-62».

Як повідомив сьогодні, 8 травня, заступник директора з виробництва комплексу Микола Завада, у цей складний час негайне реагування на звернення харків'ян є одним із пріоритетних напрямків у щоденній роботі ремонтників.

«Коло адресованих питань доволі багатогранне, але найактуальнішим є своєчасне та якісне усунення аварійних ситуацій, що виникають на мережах. Це пов'язано і з триваючою ворожою агресією під час якої в тій чи іншій мірі пошкоджуються водоводи. У разі виникнення аварій у районних службах вироблено чіткий план оперативних дій щодо їх ліквідації із залученням необхідних ресурсів. Також заявки містян стосуються заміни люків. що вийшли з ладу та належного благоустрою місць розриттів. У зв'язку з цим бригадами проводиться необхідний комплекс технологічних заходів щодо приведення територій у порядок. На завершення хотілося б подякувати жителям міста за тісне сприяння та співпрацю», - наголосив Микола Завада.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

08 травня 2024, 10:24 Распечатать статью

все новости

Вгору