1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Ахсарова продовжують реконструкцію водоводу

На вулиці Ахсарова продовжують реконструкцію водоводу

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Шевченківського району продовжують заміну технічно зношених ділянок водоводу діаметром 500 мм на вулиці Ахсарова.

Як повідомив сьогодні, 3 травня, провідний інженер районної служби Юрій Грищенко, спочатку було оновлено 60-метровий відрізок із будівництвом нових оглядових колодязів і встановленням пожежних гідрантів.

«Наразі на завершальному етапі підготовчі роботи до наступної перекладки трубопроводу довжиною 15 метрів. Він також експлуатується без заміни близько 50 років і через часті аварії став проблемним для ремонтників. Також буде замінено запірно-регулюючу арматуру та капітально відремонтовано оглядові колодязі. Ремонтники забезпечені всім необхідним для проведення відновлювальних заходів, а тому впораємось у визначений термін. Паралельно повністю контролюємо ситуацію на водопровідних об'єктах району. Ось і напередодні у провулку Самокіша бригади під керівництвом Андрія Задорожнього капітально відремонтували магістраль із заміною пошкодженої ділянки. На час робіт організували підвезення води містянам автоцистернами підприємства», - підсумував Юрій Грищенко.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

03 травня 2024, 09:17 Распечатать статью

все новости

Вгору