1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові відремонтували 13 водоводів

У Харкові відремонтували 13 водоводів

В умовах невщухаючої ворожої агресії працівники «Харківводоканалу» докладають усіх зусиль для забезпечення містян стабільною подачею води. Ось і минулими вихідними бригади комплексу «Харківводопостачання» усунули 13 аварій на трубопроводах і відремонтували із заміною запірної арматури 16 оглядових колодязів.

Зокрема, у Новобаварському районі ремонтники Андрія Полєхіна ліквідували три серйозні пошкодження на водопровідних мережах.

«У двох випадках, на бульварі Гончарівському та вулиці Перовської, аварійні ситуації сталися на вводах у будинки. Грамотно організували необхідний комплекс відновлювальних заходів та у встановлений термін усунули ушкодження. Також оперативно впоралися з аварією на магістралі у провулку Сількорівському», - повідомив начальник районної служби Євген Сальков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги, ми забезпечуємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

29 квітня 2024, 09:55 Распечатать статью

все новости

Вгору