1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Внутрішньобудинкові системи Немишлянського району готують до експлуатації в осінньо-зимовий період

Внутрішньобудинкові системи Немишлянського району готують до експлуатації в осінньо-зимовий період

Бригади ділянки Немишлянського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» продовжують заходи щодо підготовки своїх об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період, з початку компанії технічним оглядом вже охоплено 14 будинків комунальної форми власності, де замінили понад 450 метрів.

Як повідомила сьогодні, 26 квітня, начальник ділянки Немишлянського району Іоланта Дика, наразы закінчується перекладання 60 метрів трубопроводу холодного водопостачання Салтівським Шосе, 12-а.

«У звязку з раннім потеплінням, цього року заходи щодо підготовки об'єктів до опалювального сезону стартували раніше, ніж звичайно. У нашому районі намітили провести масштабні оновлення у 36 будинках та капітально відновити 1.5 км систем. Це значно знизить аварійність на внутрішньобудинкових мережах. До того ж, застосовуємо сучасні якісні матеріали та технології, встановлюємо нову та практичну запірну арматуру – крани перекриття. Ця практика значно обмежує відключення мереж під час ремонтів. Без послуг тимчасово залишається мінімальна кількість абонентів. До того ж, ці мережі прості в обслуговуванні та відновленні аварійних ділянок», - зазначила Іоланта Дика.

З її слів, майстри бригади з початку року вже виконали понад 520 заявок харків'ян. Як і раніше, лідирують звернення усунути засмічення у каналізаційних трубопроводах. І більшість із них сталися з вини самих мешканців.

За минулий тиждень у всіх районах міста бригади управління завершили поточний ремонт за 11 адресами, роботи продовжуються у 13 будинках. Зокрема, вулицями Волонтерської, Сергія Борзенка, Амосова, Сергія Грицевця, проспектами Гагаріна та Лева Ландау.

Загалом у Харкові за минулий період колектив управління завершив капітальний ремонт у 206 будинках, де замінили 10.5 км внутрішньобудинкових комунікацій. Також виконали понад 10,5 тисяч звернень.

26 квітня 2024, 12:57 Распечатать статью

все новости

Вгору