1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Індустріальному районі інтенсивно оновлюють комунікації

В Індустріальному районі інтенсивно оновлюють комунікації

Ремонтники дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Індустріального району КП «Харківводоканал» продовжують планомірну роботу із заміни технічно зношених комунікацій.

Як повідомив сьогодні, 8 квітня, керівник підрозділу Сергій Шеховцов, у поточному році у будинках району вже оновили понад 1,3 км систем водопостачання та водовідведення.

«Нещодавно встановили високоякісні внутрішньобудинкові комунікації загальною протяжністю 360 метрів і здійснили заміну запірної арматури на вулиці Тархова, 8, бульварі Івана Каркача, 77 та проспекті Героїв Харкова, 318. У наших найближчих планах проведення реконструкції у багатоповерхівках на вулицях Олександра Зубарєва, Сергія Грицевця та Шариковій», - поінформував Сергій Шеховцов.

За його словами, також бригади дільниці щодня приймають близько 20 звернень харків'ян та оперативно реагують на заявки безпосередньо у день їх надходження. Паралельно проводиться планове технічне обслуговування та профілактичні роботи.

08 квітня 2024, 12:40 Распечатать статью

все новости

Вгору