1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Спортсмени «Харківводоканалу» виграли міні-футбольний турнір

Спортсмени «Харківводоканалу» виграли міні-футбольний турнір

Команда комунального підприємства «Харківводоканал» у своїй лізі стала чемпіоном Харківської області з міні-футболу.

Як повідомив тренер команди Геннадій Аксьонов, протягом усього турніру спортсмени підприємства продемонстрували високу майстерність та велику жагу до перемоги.

«Найзахоплюючим матчем змагань став фінальний поєдинок, у якому нам протидіяли грізні суперники з команди «Мартенсіті». Основний час так і не виявив переможця – нічия 3:3, а тому володар золотих медалей визначався у серії післяматчевих пенальті. У підсумку футболісти «Харківводоканалу» виграли з рахунком 6:5 та стали володарями золотих медалей. У складі команди відзначилися, як досвідчені гравці – Євген Трипільський, Олександр Сірко, Денис Колесниченко, Олександр Урсул, так і молодь – Максим Денисенко та Євген Баткаєв», - зазначив Геннадій Аксьонов.

Також він подякував за допомогу та всебічну підтримку у цей складний час керівництву підприємства та профспілкового комітету.

04 квітня 2024, 14:05 Распечатать статью

все новости

Вгору