1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

З початку року у Харкові усунули 750 аварій

З початку року у Харкові усунули 750 аварій

У складних умовах військового часу бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» з початку року усунули 750 аварійних ситуацій на міських водоводах і впорядкували 835 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури.

Напередодні бригади під керівництвом Миколи Животченка виконали вагомий обсяг відновлювальних заходів у Новобаварському районі.

«Серйозна аварійна ситуація виникла на магістралі вулицею Петра Болбочана, яка забезпечує водою мешканців одного із мікрорайонів. Щоби не створювати харків'янам дискомфорт, працювали без відключення водопостачання. Після усунення пошкодження та відновлення оглядового колодязя ухвалили рішення про заміну ділянки трубопроводу, провівши підготовчі роботи. Також ліквідували аварію на Григорівському шосе, оновили три люки та впорядковували території місць розриттів», - поінформував провідний інженер районної служби Сергій Самойлов.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

02 квітня 2024, 21:51 Распечатать статью

все новости

Вгору