1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові вшанували пам'ять Валерія Петросова

У Харкові вшанували пам'ять Валерія Петросова

У Харкові вшанували пам'ять колишнього генерального директора КП «ВТП «Вода» (зараз КП «Харківводоканал») Валерія Альбертовича Петросова.

Сьогодні, 2 квітня, 15-та річниця від дня його смерті. Валерій Петросов понад 45 років життя віддав підприємству та зробив багато для його подальшого розвитку: широко впроваджувалися передові технології, наукові розробки та зміцнювалась матеріально-технічна база. Такий комплексний підхід вивів КП «ПТП «Вода» у лідери серед підприємств критичної інфраструктури держави.

Валерій Альбертович Петросов був відомий не лише як видатний і талановитий керівник, а й уважна та чуйна людина. Навіть у непростий для підприємства час, він завжди знаходив можливість підтримати співробітників. У таких випадках у нього просто не існувало слова «ні».

Довідка. Валерій Петросов – генеральний директор КП «ВТП «Вода» з 1972 по 2006 рік, з 2006 по 2007 рік – депутат Верховної Ради України. Доктор технічних наук, професор, заслужений працівник житлово-комунального господарства України, лауреат Державної премії України у галузі науки та техніки. Нагороджений 34 орденами та медалями, у тому числі орденами «За заслуги» І, ІІ та ІІІ ступенів.

02 квітня 2024, 13:44 Распечатать статью

все новости

Вгору