1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові у вихідні відремонтували понад 20 водоводів

У Харкові у вихідні відремонтували понад 20 водоводів

У минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 24 аварійні ситуації на трубопроводах, упорядкували дев’ять оглядових колодязів і відремонтували сім водорозбірних колонок.

Зокрема, в Основ'янському районі бригада Ігоря Лісконога займалася усуненням аварійних ситуацій на трубопроводах і благоустрієм територій.

«На вулиці Достоєвського сталося пошкодження на водопровідній магістралі діаметром 200 мм. Детально проаналізувавши ситуацію, вирішили провести відновлювальні заходи без відключення мешканців приватного сектора від водопостачання. Також упорядкували оглядовий колодязь на вулиці Кооперативній. Поряд із ремонтними та профілактичними роботами приділяємо велику увагу і благоустрію місць розриттів. Ці вихідні подібні роботи виконали в провулку Лиманському», - поінформував майстер районної служби.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

01 квітня 2024, 14:56 Распечатать статью

все новости

Вгору