1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Немишлянському районі змінюють внутрішньобудинкові системи

У Немишлянському районі змінюють внутрішньобудинкові системи

Бригади ділянки Немишлянського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» з початку року виконали капітальні ремонти у 12 будинках, де замінили 400 метрів комунікацій.

Як повідомила сьогодні, 29 березня, начальник ділянки Іоланта Дика, трубопроводи замінили в будинках Стадіонним проїздом, проспектами Лева Ландау та Героїв Харкова, Салтівському Шосе. Традиційно, насамперед виконуються ремонти в постраждалих від обстрілів будинках.

«На поточний рік, згідно з наміченими заходами щодо підготовки наших об'єктів до осінньо-зимового періоду, значні реконструкції проведемо на 36 адресах, де оновимо 1.5 км комунікацій. Сьогодні закінчуємо заміну 32 метрів технічно зношеної ділянки трубопроводу холодної води на вулиці Маршала Рибалка, з установленням запірної арматури. Оновлюємо сучасними та якісними матеріалами, з довгим терміном експлуатації, які надійно послужать не один десяток років. Щодня беремо в роботу 25-30 заявок від харків'ян та практично завжди виконуємо у день звернення. З початку року 650 разів мешканці нашого району зверталися до диспетчерської служби внутрішніх систем і всі заявки були виконані без затримок», - зазначила Іоланта Дика.

За її словами, ремонтні та відновлювальні роботи на внутрішньобудинкових мережах не припиняються, навіть за відсутності електроенергії, адже керівництво підприємства забезпечило майстрів дільниці генераторами.

«Виконуємо всі покладені на нас обов'язки – забезпечуємо подачу води та своєчасно чистимо каналізацію, щоб харків'яни, які й так страждають від ворожої агресії, продовжували у своїх квартирах жити у нормальних та комфортних умовах. І робимо для цього все можливе», – наголосила начальник дільниці

Фотогалерея

29 березня 2024, 13:34 Распечатать статью

все новости

Вгору