1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі відновлюють водопостачання у двох постраждалих будинках

У Шевченківському районі відновлюють водопостачання у двох постраждалих будинках

Ремонтники управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» відновлюють водопостачання у двох найбільш постраждалих від обстрілу будинках Шевченківського району.

Як повідомив начальник управління Валерій Харлан, майстри районної ділянки відразу оперативно провели ревізію свого господарства у всіх будівлях, що постраждали від вибуху.

«Наші трубопроводи, які розташовані у підвальних приміщеннях, не постраждали. Але є побоювання, що могли виникнути порушення цілісності внутрішніх систем у будинках. На цей час,  для безпеки, мешканців цих двох будинків тимчасово виселили, щоб суміжні міські комунальні служби, що подають - газ, електроенергію та тепло змогли перевірити та упорядкувати свої комунікації. Після допуску, візьмемось до обслуговування своїх мереж. У разі виникнення дефекту на трубопроводах та щоб не затопити мешканців, спочатку плануємо запустити воду під наглядом, а після заповнити системи повністю», - зазначив Валерій Харлан.

За його словами, робітники забезпечені всім необхідним для швидкого виконання цих робіт та безпосередньо готові розпочати відновлення.

29 березня 2024, 11:39 Распечатать статью

все новости

Вгору