1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади «Харківводоканалу» оновили в місті 2 км водопровідних мереж

Бригади «Харківводоканалу» оновили в місті 2 км водопровідних мереж

З початку року ремонтники комплексу «Харківводопостачання» оновили в місті 2 км трубопроводів, половину з яких замінили бригади спеціалізованого підрозділу - дільниці з перекладки та санації водопровідних мереж. Зокрема, зусиллями цих ремонтників перекладено 150 метрів мережі холодного водопостачання на проспекті Ювілейний та 90 метрів на вулиці Героїв Праці.

Як повідомив сьогодні, 28 березня, начальник дільниці Ніяз Ахмедов, зараз інтенсивними темпами йдуть підготовчі роботи до перекладки технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 600 мм на вулиці Автомобільній у Холодногірському районі.

«Цей трубопровід забезпечує водопостачанням багатьох харків'ян, а тому керівництвом підприємства було ухвалено рішення про заміну вкрай проблемної ділянки мережі. Наразі повним ходом тривають заходи до перекладки понад 130 метрів водоводу. Зокрема, завершуємо зварювальні роботи труб, а також проводимо земляні роботи. Заміну трубопроводу виконуватимемо методом санації та відкритим способом. Бригади укомплектовані всім необхідним – сучасними матеріалами, спецтехнікою, що гарантує виконання завдання у визначений термін», – поінформував Ніяз Ахмедов.

28 березня 2024, 09:42 Распечатать статью

все новости

Вгору