1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники «Харківводоканалу» з початку року вже замінили 6 км внутрішньобудинкових систем

Ремонтники «Харківводоканалу» з початку року вже замінили 6 км внутрішньобудинкових систем

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» з початку року провели масштабні ремонтні роботи у 139 будинках, де замінили 6 км комунікацій.

Як повідомив заступник директора комплексу «Харківводовідведення» Олексій Кучеревський, об'ємні реконструкції в будинках ведуться інтенсивно, тільки за минулий тиждень переклали мережі на 11 адресах ще 6 об'єктів залишаються в роботі.

«Продовжуємо масштабні оновлення внутрішніх трубопроводів у будинках на проїзді Стадіонному, вулицях Маршала Рибалка та Бучми, проспектах Тракторобудівників та Ювілейному. Покращуємо сучасними та якісними матеріалами, одночасно з перекладкою на трубопроводах, встановлюємо нове запірне обладнання. Такий системний підхід до ремонтів виправдовує витрачений час та кошти – надалі обслуговувати мережі стає набагато простіше. Традиційно, оперативно реагуємо на заявки наших споживачів, зокрема, лише за минулий тиждень відпрацювали понад тисячу звернень харків'ян. А з початку року взяли в роботу і виконали 15 тисяч 740 заявок», - зазначив Олексій Кучеревський.

За його словами, у всіх харківських будинках комунальної форми власності планово проводяться технічні огляди та інспекції внутрішньобудинкових мереж, під час яких складаються графіки для подальших відновлювальних чи профілактичних робіт.

«Ми розробляємо заходи щодо підготовки наших об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період, але робочий процес щодо покращення їх стану триває цілий рік. Навіть у зимовий час готуємо та виконуємо складні та значні заміни на системах, якщо це необхідно для їхнього безперебійного функціонування», - наголосив заступник директора комплексу.

27 березня 2024, 10:54 Распечатать статью

все новости

Вгору