1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові замінили 240 пожежних гідрантів

У Харкові замінили 240 пожежних гідрантів

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» з початку поточного року здійснили заміну 240 пожежних гідрантів. Інтенсивними темпами ведеться робота в цьому важливому напрямку у Новобаварському районі.

«Поряд із проведенням щоденних робіт з підтримки у відповідному стані водопровідних об'єктів району, одним із першочергових завдань районних бригад залишається належний стан пристроїв пожежогасіння. У цьому році вже замінили 82 гідранти, а відремонтували – 75. Як і раніше, внаслідок жорстокої ворожої агресії, залишається велика ймовірність виникнення спалахів та пожеж, а тому спеціальні механізми для боротьби з вогнем повинні завжди знаходитись виключно у справному стані», - зазначив провідний інженер районної служби Сергій Самойлов.

За його словами, нарівні з новими пристроями широко використовуються і гідранти, які відновлюються на підприємстві, де давно налагоджено не лише процес якісного ремонту, а й виготовлення до них запасних частин та деталей. Комплектуючі виробляються високої якості, що гарантують надійність та тривалий термін експлуатації.

Фотогалерея

26 березня 2024, 10:28 Распечатать статью

все новости

Вгору