1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові ліквідували 20 аварій

У Харкові ліквідували 20 аварій

В умовах масованих атак ворога ремонтники «Харківводоканалу» щодня докладають усі зусилля для підтримки водопровідних об’єктів міста у робочому стані.

Як повідомили на підприємстві, в минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» ліквідовували 20 аварійних ситуацій на водоводах, привели в порядок 27 оглядових колодязів і відремонтували п'ять водорозбірних колонок.

Зокрема, в Індустріальному районі силами аварійників усунені пошкодження на водопровідних магістралях на проспекті Архітектора Альошина, на вулицях Франтішека Крала і Довженка, а також відновлені оглядові колодязі.

«Проведення ремонтних робіт спланували так, щоб ні в якому разі не відключати жителів району від водопостачання в ці складні дні. Впоралися оперативно, після чого території облаштували. Також організували забезпечення водою харків'ян зі свердловин», - підкреслив начальник районної служби Володимир Сундук.

Для заощадження часу ремонтних бригад просимо детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

Фотогалерея

25 березня 2024, 12:49 Распечатать статью

все новости

Вгору