1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі оновлюють комунікації

У Шевченківському районі оновлюють комунікації

Колектив дільниці Шевченківського району КП «Харківводоканал» завершив поточні ремонти внутрішньобудинкових систем у 15 із 50 запланованих будинків на нинішній рік, а також провів позаштатні масштабні роботи із заміни комунікацій у семи багатоповерхівках.

Як повідомив сьогодні, 21 березня, начальник районної дільниці Сергій Кікнадзе, нещодавно ремонтники закінчили поточні ремонти в будинках на вулиці Ахсарова, 3-г, проспектах Науки, 41/43 та Перемоги, 59. Тут загалом оновили понад 110 метрів технічно зношених систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації.

«Незважаючи на складності воєнного часу, ремонтниками ведеться системна робота з підтримки внутрішньобудинкових комунікацій у належному стані. В найближчих планах модернізація систем водовідведення в будинках на проспектах Перемоги та Незалежності, а також господарсько-побутової каналізації на вулиці Ахсарова», – поінформував Сергій Кікнадзе.

Також він розповів, що силами бригад щодня відпрацьовується близько 40 заявок харків'ян, планово проводиться технічне обслуговування комунікацій та їхня профілактика.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги ми забезпечуємо стабільну подачу води в цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

21 березня 2024, 11:24 Распечатать статью

все новости

Вгору