1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Великій Панасівській реконструювали трубопровід

На вулиці Великій Панасівській реконструювали трубопровід

Ремонтні бригади служби водопровідних мереж Холодногірського району КП «Харківводоканал» під керівництвом Дениса Лоскутова завершили основні комплексні роботи з підключення будинків на вулиці Великій Панасівській.

Про це сьогодні, 20 березня, повідомив начальник районної служби Олександр Сірко.

«Це підключення експлуатується більше 70 років, тому виникла нагальна потреба у його заміні через часті аварії. Під час ремонтних робіт ми переклали ділянку довжиною 50 метрів і встановили оглядовий колодязь. Під час заміни трубопроводу жителів забезпечували водою автоцистерни підприємства. Зараз централізоване водопостачання відновлено, і ми займаємося благоустроєм території», - повідомив Олександр Сірко.

Також він розповів, що з початку року бригади усунули 60 аварій на водопроводах, впорядкували 77 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури, капітально відремонтували 45 водорозбірних колонок та замінили 28 пожежних гідрантів.

Для спрощення роботи ремонтників просимо повідомляти про витоки води, вказуючи точне місце витоку, адресу і контактний телефон заявника для уточнення деталей.

Цю інформацію можна повідомити за номером: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків'яни. Завдяки вашим своєчасним платежам за послуги, ми забезпечуємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі кошти спрямовані виключно на виробничі потреби, які наразі значно зросли», - наголошують у КП «Харківводоканал».

20 березня 2024, 11:51 Распечатать статью

все новости

Вгору