1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади «Харківводоканалу» за тиждень відпрацювали тисячу заявок на внутрішньобудинкових системах

Бригади «Харківводоканалу» за тиждень відпрацювали тисячу заявок на внутрішньобудинкових системах

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» за тиждень відпрацювали тисячу заявок на усунення нештатних ситуацій на комунікаціях з проведенням профілактичних заходів щодо прочищення внутрішньобудинкових мереж та інспекції їх технічного стану. А всього цього року ремонтники управління уже виконали понад 13 тисяч звернень харків'ян.

Як повідомив заступник директора комплексу «Харківводовідведення» Олексій Кучеревський, як і раніше, 90 відсотків термінових ремонтів складають засмічення у каналізаційних трубопроводах, які створюють самі мешканці.

«Пошкодження на комунікаціях відпрацьовуємо в першу чергу і, практично, завжди усуваємо в день заявки. Також, продовжуємо всі заплановані масштабні заміни трубопроводів та обладнання по місту. Графіки капітальних відновлень підкріплені якісними матеріалами, а також, бригади забезпечені всім необхідним для аварійних ремонтів мереж. На сьогодні вже оновили технічно зношені мережі у 14 будинках і капітальні ремонти продовжуємо за 7 адресами. Зокрема, вулицями - Тракторобудівників, Волонтерською, Вокзальною, бульваром Івана Каркача, проспектом Слави», - зазначив Олексій Кучеревський.

За словами начальника дільниці Слобідського району Михайла Семененка, на довірених об'єктах усі заплановані ремонти ведуться планово, дотримуючись складеного графіка.

«Вчора переклали 60 метрів системи холодної води по пр. Льва Ландау, на черзі реконструкція каналізаційного трубопроводу Садовим проїздом. Паралельно щодня беремо до роботи не менше 20 заявок від харків'ян та оперативно усуваємо аварійні ситуації. У зв'язку з ворожою агресією, що триває, ремонтні бригади постійно перебувають у підвищеній готовності на випадок виникнення екстрених нештатних ситуацій», - підкреслив Михайло Семененко.

Фотогалерея

19 березня 2024, 15:04 Распечатать статью

все новости

Вгору