1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові ліквідували понад 60 аварій на водоводах

У Харкові ліквідували понад 60 аварій на водоводах

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» усунули 63 аварійні ситуації на водоводах. Також зусиллями ремонтників було упорядковано 82 оглядові колодязі із заміною запірно-регулюючої арматури та відремонтовано 13 водорозбірних колонок.

Вагомий обсяг відновлювальних і профілактичних робіт було виконано в День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Зокрема, у Новобаварському районі бригади Василя Сергієнка завершили комплексні заходи на водопровідній магістралі на вулиці Дмитрівській.

«Заключним етапом робіт став капітальний ремонт вводу в будинок. А до цього, в доволі непростих умовах, здійснили заміну ділянки магістралі. Паралельно усунули пошкодження ще на одному вводі в будинок на вулиці Кібальчича, встановили новий пожежний гідрант та капітально відремонтували діючий», - поінформував начальник районної служби Євген Сальков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

18 березня 2024, 12:40 Распечатать статью

все новости

Вгору