1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На «Харківводоканалі» привітали працівників із професійним святом

На «Харківводоканалі» привітали працівників із професійним святом

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» привітали співробітників із професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

За багаторічну сумлінну та плідну працю, виробничі досягнення, професійну майстерність та з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення найкращим співробітникам підприємства вручили Почесні грамоти Харківської обласної військової адміністрації, Харківської міської ради, а також Подяки міського голови та грамоти від профільних відділів.

«Праця комунальників завжди високо цінувалася, адже саме ми створюємо комфортні умови проживання для харків'ян. А в період військової агресії ми не лише підтвердили свій високий професіоналізм, а й показали, що є справжніми та дбайливими господарями нашого міста. Навіть під. обстрілами, ми залишилися на робочих місцях та продовжували забезпечувати мешканців мегаполіса водою та відводити стоки. Міцного здоров'я, оптимізму, добробуту, сімейного щастя та невичерпної життєвої енергії. Перемоги, миру та добра всім нам», - прозвучало у привітанні.

Фотогалерея

15 березня 2024, 15:34 Распечатать статью

все новости

Вгору