1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» висловлює співчуття рідним та близьким Олександра Берзона

КП «Харківводоканал» висловлює співчуття рідним та близьким Олександра Берзона

Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов і колектив підприємства висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Олександра Олександровича Берзона, який сьогодні вранці раптово пішов із життя на 67-му році.

На підприємство Олександр Олександрович Берзон прийшов працювати техніком у відділ автоматизованих систем управління влітку 1978 року. Саме тоді там тривала копітка робота зі створення автоматизованих систем управління технологічними процесами та розподілом питної води. Незабаром ці технології були визнані унікальними та впроваджені на багатьох профільних підприємствах.

Згодом Олександр Олександрович зробив великий внесок у подальший розвиток цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання, яким успішно керував упродовж багатьох років. Під його керівництвом були впроваджені передові розробки, встановлено сучасне обладнання, що дозволило повною мірою забезпечувати підприємство високоякісними запчастинами власного виробництва та ефективно проводити складні ремонти механізмів.

На особливу увагу заслуговує чуйне ставлення Олександра Олександровича до співробітників, яким він надавав постійне сприяння та допомогу. За словами працівників цеху, для Олександра Олександровича Берзона у таких питаннях ніколи не існувало слова «ні» і він завжди знаходив шляхи вирішення проблем.

07 березня 2024, 13:53 Распечатать статью

все новости

Вгору