1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

За вихідні у Харкові ліквідували 14 аварій

За вихідні у Харкові ліквідували 14 аварій

За минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» усунули 14 аварійних ситуацій на водоводах і упорядкували 15 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури.

Зокрема, значний обсяг відновлювальних робіт на водопровідних магістралях виконали бригади Романа Зеляка в Новобаварському районі, де зусиллями ремонтників було оперативно ліквідовано три пошкодження.

«Серйозні аварійні ситуації сталися на водоводах вулиць Скуридіна дача (діаметр трубопроводу 300 мм) та Григорівське шосе (діаметр 150 мм). Зважаючи на те, що тут мешкає багато харків'ян, працювали без відключення жителів від водопостачання. Впоралися оперативно, після чого території упорядкували. Також капітально відремонтували ввід у будинок на вулиці Москалівській і упорядкували водорозбірну колонку», - поінформував начальник районної служби Євген Сальков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

04 березня 2024, 13:41 Распечатать статью

все новости

Вгору