1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі ліквідували 70 аварій

У Новобаварському районі ліквідували 70 аварій

У поточному році бригадами аварійно-відновлювальних робіт Новобаварського району ліквідовано 70 аварій на трубопроводах холодного водопостачання, упорядковано 85 оглядових колодязів та капітально відремонтовано 28 водорозбірних колонок.

Як повідомив начальник районної служби водопровідних мереж Євген Сальков, напередодні ремонтники також виконали значний обсяг робіт.

«Серйозна аварійна ситуація сталася на трубопроводі діаметром 400 мм на вулиці Академіка Богомольця. У зв'язку з тим, що даний водовід забезпечує водою багатьох жителів району, прийняли рішення не відключати водопостачання під час ремонту. Бригади Андрія Полєхіна оперативно виявивши пошкодження, вміло його ліквідували. Також аварійники продовжили благоустрій території на вулиці Коростельській, де нещодавно в ході проведення комплексу відновлювальних заходів замінили технічно зношену ділянку мережі завдовжки 120 метрів», - підсумував Євген Сальков.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

28 лютого 2024, 11:40 Распечатать статью

все новости

Вгору