1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі ліквідували понад 50 аварій

У Шевченківському районі ліквідували понад 50 аварій

Цьогоріч бригадами аварійно-відновлювальних робіт Шевченківського району ліквідовано 52 аварії на трубопроводах холодного водопостачання, а також упорядковано 56 оглядових колодязів.

Про це повідомив сьогодні, 26 лютого, провідний інженер районної служби Юрій Грищенко.

«Не стали винятком і минулі вихідні, під час яких ремонтники виконали значний обсяг ремонтних та підготовчих робіт. Зокрема завершили весь цикл відновлювальних заходів, що включає обов'язковий благоустрій території, на магістралі на вулиці Іванівській. Тут сталося досить серйозне пошкодження. Роботу ускладнювала наявність інших комунікацій міської інфраструктури, тому більшість земляних робіт довелося виконувати вручну. Незважаючи на проблеми із завданням впоралися у встановлені терміни. Також бригади Олександра Омельчука ліквідували аварійну ситуацію на проспекті Науки, відремонтували оглядові колодязі та підготували об'єкти для заміни пожежних гідрантів і запірної арматури», - поінформував Юрій Грищенко.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном: 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

26 лютого 2024, 11:15 Распечатать статью

все новости

Вгору