1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Немишлянському районі виконують складні ремонти комунікацій

У Немишлянському районі виконують складні ремонти комунікацій

Бригади ділянки Немишлянського району КП «Харківводоканал» завершили складний ремонт внутрішньобудинкових систем водопостачання на вулиці Харківських Дивізій, 10.

Як повідомила начальник районної ділянки Іоланта Дика, у зв’язку з безпідвальним плануванням цього будинку, заміну 35-метрового відрізку системи холодного водопостачання зробили під квартирами, розташованими на першому поверсі.

«Встановили надміцний та надійний трубопровід, який прослужить харків'янам не один десяток років. Сьогодні розпочали перекладання ділянки холодного водопостачання завдовжки 60 метрів за адресою Салтівське шосе, 118. Нещодавно провели масштабні роботи і на внутрішньобудинкових мережах водовідведення. Загалом переклали близько 35 погонних метрів господарсько-побутової каналізації у двох будинках на проспекті Героїв Харкова та вулиці Ковтуна. Паралельно щоденно відпрацьовуємо 30-40 заявок мешканців району. Серед проблемних питань залишаються такі, як доступ до квартир, де тимчасово відсутні господарі, та використання каналізації не за призначенням», - зазначила Іоланта Дика.

Підбиваючи підсумки роботи за минулий рік, керівник підрозділу поінформувала, що із запланованих поточних ремонтів у 45 будинках, виконали у 53. Під час проведення було встановлено близько 1,5 км внутрішньобудинкових систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації, яка, до речі, була замінена в п'яти будинках постраждалих від ворожих обстрілів.

Фотогалерея

05 лютого 2024, 10:38 Распечатать статью

все новости

Вгору