1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» відновлює пошкоджені ворогом об'єкти

«Харківводоканал» відновлює пошкоджені ворогом об'єкти

Бригади комунального підприємства «Харківводоканал» докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення виробничих об'єктів, що руйнуються ворогом.

Зокрема, в Київському районі ремонтники оперативно поновили водопостачання після нещодавніх украй руйнівних ракетних ударів, що вивели з ладу два трубопроводи.

«Маючи достатній досвід роботи в подібних ситуаціях у воєнний час, негайно розпочали комплекс відновлювальних заходів розбитих ділянок водоводів на Данилівському проїзді та вулиці Метробудівників. У ході виконання робіт здійснили перекладку трубопроводів загальною довжиною 20 метрів та відновили водопостачання у стислий термін», - поінформував начальник районної служби Віталій Чупандін.

Як повідомили на підприємстві, всього з початку повномасштабної війни внаслідок безперервних обстрілів повністю або частково зруйновано понад 60 виробничих об'єктів. Зокрема, були суттєво пошкоджені та оперативно замінені ремонтниками 2,375 км водопровідних та 0,19 км каналізаційних мереж.  

Фотогалерея

02 лютого 2024, 11:29 Распечатать статью

все новости

Вгору