1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На «Харківводоканалі» проводять комплексну модернізацію насосної станції

На «Харківводоканалі» проводять комплексну модернізацію насосної станції

Незважаючи на жорстоку агресію, фахівці КП «Харківводоканал» вживають усіх заходів для безперебійної та надійної роботи водопровідних насосних станцій.

Як повідомив сьогодні, 31 січня, начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій Олександр Черняєв, наразі ремонтники виконують комплексні заходи на Салтівській ВНС.

«Після завершення робіт на водопровідній насосній станції Слобідського району, де капітально відремонтували запірну арматуру, розпочали масштабну реконструкцію наступного об'єкту. Під час її проведення на Салтівській станції замінимо дві напірні ділянки трубопроводу діаметром 600 мм із встановленням запірної та захисної арматури. Це дозволить значно покращити управління та регулювання роботи станції, як у звичайному режимі, так і під час екстрених ситуацій. Також виконаємо технічне обслуговування та профілактику електродвигунів, насосних агрегатів із системами розвітрювання, а також проведемо необхідні будівельно-ремонтні роботи у приміщеннях. Ремонт об'єкта в жодному разі не вплине на водопостачання харків'ян у повному обсязі», – зазначив Олександр Черняєв.

31 січня 2024, 10:00 Распечатать статью

все новости

Вгору