1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На «Харківводоканал» проводять заняття з охорони праці

На «Харківводоканал» проводять заняття з охорони праці

Співробітники всіх підрозділів КП «Харківводоканал» проходять навчання та перевірку знань із подальшою атестацією з питань охорони праці у ТОВ «Український навчальний центр «ЕКСПЕРТ№1».

Як повідомила начальник відділу охорони праці Ольга Єрьоміна, на підприємстві завжди приділяється пильна увага створенню умов для безпеки життя та здоров'я співробітників під час виробничих процесів, але зараз, в умовах військової агресії, це особливо актуально.

«Навчання співробітників – це одна із ланок у системній роботі для належної підготовки всіх наших об'єктів, автотранспорту, обладнання до безпечної експлуатації, особливо, в екстрених ситуаціях.  Тому, насамперед, перевірка знань направлена на посилення профілактичної роботи у всіх без винятку структурних підрозділах щодо запобігання виникненню випадків травматизму на виробництві. А також, детально відпрацьовуються злагоджені та чіткі дії працівників підприємства в разі можливого виникнення нештатних ситуацій, що можуть призвести до травмування», - відмітила Ольга Єрьоміна.

Начальник відділу охорони праці наголосила, що понад 30 видів робіт, які виконуються на КП «Харківводоканал» пов'язані з підвищеною небезпекою. У цих підрозділах постійно проводяться інструктажі, а також перевіряються знання працівників.

30 січня 2024, 12:10 Распечатать статью

все новости

Вгору