1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Комунальники отримали спецтехніку від японської компанії

Комунальники отримали спецтехніку від японської компанії

Японська компанія з виробництва будівельного обладнання «Hitachi Construction Machinery» сьогодні, 29 січня, в рамках гуманітарної допомоги передала гусеничний екскаватор КП «Харківводоканал».

У передачі техніки взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов. Він подякував підприємству за внесок у відновлення Харкова та зазначив, що вже найближчим часом екскаватор використовуватиметься в роботах з демонтажу. 

«Цей екскаватор - ще один надійний помічник у відбудові міста. Він дозволить зекономити час і гроші під час реконструкції будинків, пошкоджених обстрілами. Також ми збираємося використовувати його для усунення аварій на мережах. Дякую нашим партнерам за таку підтримку!» - зазначив мер. 

Також Ігор Терехов вручив Подяку міського голови представниці компанії Юлії Бакай та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

У свою чергу заступник генерального директора підприємства Владлен Волков подякував усім причетним за надану унікальну спецтехніку і відзначив її високі можливості: «Завдяки прекрасним технічним даним, екскаватор Hitachi здатний виконувати найскладніші завдання на мережах водовідведення з глибиною залягання колекторів від 8 метрів і вище. Це дозволить нам здійснювати відповідні роботи набагато швидше та якісніше».

Фотогалерея

29 січня 2024, 19:32 Распечатать статью

все новости

Вгору