1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» продовжує відновлювальні роботи на пошкоджених обстрілами об'єктах.

«Харківводоканал» продовжує відновлювальні роботи на пошкоджених обстрілами об'єктах.

Бригади КП «Харківводоканал» продовжують відновлювальні заходи на об'єктах водопостачання та водовідведення, які були пошкоджені ракетним обстрілом Київського району.

Вчора, 23 січня, бригади комплексу «Харківводовідведення» закінчили перекладку 12 метрів каналізаційного колектора діаметром 500 мм на одній із трьох локацій, що перебувають у роботі після ворожих ударів. На цій же ділянці ремонтники комплексу «Харківводвідведення» замінили 5 метрів зовнішніх мереж та відновили подачу води у повному обсязі. Благоустрій місця роботи буде проведено після реконструкції інших міських комунікацій, розташованих на цій ділянці.

Аварійники Київського району паралельно продовжують ремонт водоводу у приватному секторі. Як повідомив начальник районної служби Віталій Чупандін, за попередніми оцінками, намітили замінити 16 метрів пошкодженого трубопроводу. Зокрема, завершено земляні роботи, ведеться підготовка до безпосереднього укладання труб.

У свою чергу начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» Валерій Харлан поінформував, що на сьогодні подачу води не відновлено лише в одному будинку, який отримав значні руйнування після обстрілу.

«Щоб зберегти комунікації від розморожування, систему подачі води відключили у 12 будинках безпосередньо після прильоту ворожої ракети. У цих будівлях були вибиті вікна та відключено опалення. Після відновлення теплоподачі та утеплення віконних контурів наші майстри оперативно підключили внутрішньобудинкові мережі, - зазначив Валерій Харлан.

Фотогалерея

24 січня 2024, 14:40 Распечатать статью

все новости

Вгору