1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Академіка Павлова перекладають водовід

На вулиці Академіка Павлова перекладають водовід

Бригади комплексу «Харківводопостачання» розпочали заміну технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 200 мм на перехресті вулиць Академіка Павлова та проспекту Ювілейного, що забезпечує водою мешканців Салтівського та Київського районів.

Як повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання»  КП «Харківводоканал»  Микола Завада, на цій ділянці планується перекласти понад 150 метрів трубопроводу методом санації.

«На період виведення даного водоводу з експлуатації, абоненти отримують воду резервними лініями. В обновленні застосовуємо метод санації як єдино виправданий у цих умовах, адже трубопровід розташований під жвавим перехрестям. Закінчено підготовчі роботи, продовжуємо земляні та налагоджувальні з паяння труб та влаштування котлованів. Вже традиційно замінюємо аварійну ділянку мережі сучасними та надійними в експлуатації матеріалами. Весь обсяг заходів, у тому числі благоустрій території, плануємо завершити до кінця місяця», - зазначив Микола Завада.

За його словами, реконструкцію гілки водоводу проводять майстри ділянки з перекладання та санації водопровідних мереж, а також ремонтники служби зовнішніх водопровідних мереж Київського та Салтівського районів. Бригади забезпечені всією необхідною спецтехнікою, обладнанням та матеріалами для своєчасного виконання цього виробничого завдання.

«Під час відновлення та ревізії здійснимо монтаж оглядових колодязів, заміну перекриттів та інших основних комплектуючих водопровідної мережі. Після виконання робіт будуть проведені гідравлічні випробування, промивання та санітарна обробка водоводу. Надалі – покращиться якість води, що подається до будинків харків'ян, і скоротиться аварійність та пориви на водоводах у цьому районі», - підкреслив Микола Завада.

Фотогалерея

19 січня 2024, 10:53 Распечатать статью

все новости

Вгору