1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові відновили пошкоджені обстрілами мережі

У Харкові відновили пошкоджені обстрілами мережі

Як і було заявлено вчора керівництвом КП «Харківводоканал», ремонтні бригади аварійно-відновлювальних робіт оперативно ліквідували аварію, яка сталася в Холодногірському районі внаслідок ракетного удару.

У ході виконання комплексних заходів ремонтники підприємства  замінили зруйнований водопровідний ввід в один із будинків, переклали аварійну ділянку мережі водовідведення довжиною 10 метрів і капітально відремонтували два каналізаційні оглядові колодязі. Наразі ведуться роботи з впорядкування території.

Також у Холодногірському районі днями було завершено роботи з відновлення ділянки мережі водовідведення діаметром 400 мм із глибиною залягання на рівні 3-х метрів, зруйнованої через ракетну атаку.

Як повідомив сьогодні, 18 січня, начальник районної експлуатаційної ділянки Олександр Зуєв, ремонтники замінили ділянку трубопроводу та відновили два оглядові колодязі.

«Роботи проходили в непростих умовах через наявність ґрунтових вод, але впоралися у встановлений строк. З метою запобігання виникненню можливих аварійних ситуацій тут же відремонтували ще чотири каналізаційні оглядові колодязі із заміною люків», - підсумував Олександр Зуєв.

Фотогалерея

18 січня 2024, 12:20 Распечатать статью

все новости

Вгору