1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

З початку року в Харкові усунули 70 аварій

З початку року в Харкові усунули 70 аварій

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» з початку року усунули 70 аварійних ситуацій на міських водоводах, упорядкували 70 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 24 водорозбірні колонки.

Напередодні серйозне пошкодження сталося на трубопроводі діаметром 600 мм на вулиці Роганській, який забезпечує водопостачанням більшу частину Індустріального району.

«Ремонтна бригада Кирила Балабанця негайно зреагувала на цю пригоду і розпочала безпосередню ліквідацію аварії. Зважаючи на зрозумілі причини працювали без відключення харків'ян від водопостачання. Завдяки злагодженим та чітким діям ремонтників оперативно усунули аварійну ситуацію, після чого упорядкували територію. Паралельно капітально відремонтували пожежні гідранти на вулицях Миру та Бібліка», – поінформував начальник районної служби Володимир Сундук.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

09 січня 2024, 10:36 Распечатать статью

все новости

Вгору