1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Основ'янському районі перевиконали поточні ремонти комунікацій

В Основ'янському районі перевиконали поточні ремонти комунікацій

У році, що минає, бригади ділянки Основ'янського району КП «Харківводоканал» провели масштабні ремонти в 30 багатоквартирних будинках харків'ян, що значно більше від наміченого. Загалом же було замінено 1250 метрів внутрішньобудинкових систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації.

Як повідомив начальник дільниці Віталій Федін, нещодавно були завершені поточні ремонти на вулиці Москалівській, 5, в'їзді Достоєвського, 3 та проспекті Героїв Харкова, 38, де переклали понад 100 метрів комунікацій.

«Приступаємо до робіт із заміни внутрішньобудинкової системи господарсько-побутової каналізації загальною довжиною 60 метрів на вулиці Університетській, 37/39. Паралельно бригади щодня виконують роботи в середньому за 30 заявками мешканців, проводять профілактичні заходи щодо прочищення внутрішньобудинкових комунікацій, перевіряють технічний стан систем. На контролі і відповідний стан підвальних приміщень, які продовжують служити людям надійними укриттями в нинішній складний час. І на завершення нагадую про необхідність користуватися каналізацією лише за прямим призначенням», - звернувся до харків'ян Віталій Федін.

Фотогалерея

27 грудня 2023, 12:13 Распечатать статью

все новости

Вгору