1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Понад 250 співробітників КП «Харківводоканал» стали донорами

Понад 250 співробітників КП «Харківводоканал» стали донорами

33 співробітники КП «Харківводоканал» взяли участь у благодійній акції зі здачі плазми крові для поранених захисників та наших земляків із тяжкими травмами та хворобами. А загалом на підприємстві за два місяці стали донорами понад 250 осіб.

«Наш колектив з перших днів війни ні на мить не припиняв своєї діяльності, навіть під обстрілами ремонтники відновлювали зруйновані об'єкти, щоб забезпечити послугами харків'ян. Завдяки мужності воїнів, місто відстояли, ворогів відігнали, але жорстокі бої за визволення окупованих територій продовжуються. Ми усвідомлюємо, що головне завдання для кожного українця сьогодні –  це підтримка воїнів ЗСУ. І донори-водоканальці щиро допомагають зберегти життя військовим, медикам та всім, хто постраждав від війни», - повідомила голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова.

Вона зазначила, що донорська родина підприємства зростає, і до здачі крові постійно долучаються нові працівники.

Фотогалерея

28 листопада 2023, 14:32 Распечатать статью

все новости

Вгору