1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові дорожать пам'яттю про Валерія Петросова

У Харкові дорожать пам'яттю про Валерія Петросова

Сьогодні, 16 листопада, 84-та річниця від дня народження колишнього генерального директора КП «ВТП «Вода» Валерія Альбертовича Петросова.

Валерій Петросов понад 45 років життя віддав роботі на підприємстві та зробив багато для його подальшого розвитку: широко впроваджувалися передові технології, наукові розробки та постійно зміцнювалася матеріально-технічна база. Усе це дозволило вивести КП «ПТП «Вода» до числа кращих у державі.

На особливу увагу заслуговує чуйне та вкрай уважне ставлення Валерія Альбертовича до працівників підприємства. Особливо ці якості проявилися в ті складні роки, коли через об'єктивні причини виникли фінансові труднощі. Але, завдяки зусиллям, наполегливості та неординарним рішенням В.А. Петросова цю проблему вдалося вирішити.

Довідка. Валерій Петросов – генеральний директор КП «ВТП «Вода» з 1972 по 2006 рік, з 2006 по 2007 рік – депутат Верховної Ради України. Доктор технічних наук, професор, заслужений працівник житлово-комунального господарства України, лауреат Державної премії України у галузі науки та техніки. Нагороджений 34 орденами та медалями, у т.ч. орденами «За заслуги» І, ІІ та ІІІ ступенів.

Фотогалерея

16 листопада 2023, 12:25 Распечатать статью

все новости

Вгору