1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» своєчасно впорядковує аварійні ділянки

«Харківводоканал» своєчасно впорядковує аварійні ділянки

У жовтні бригади КП «Харківводоканал», після усунення аварій на водопровідних мережах, впорядкували 300 місць розриттів.

Як повідомив сьогодні, 8 листопада, заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада, невід'ємною частиною роботи ремонтників є своєчасне впорядкування територій, де проводилися ремонтні заходи на водоводах.

«Незважаючи на безперервну ворожу агресію, наявність багатьох актуальних виробничих питань у сфері водопостачання, до робіт подібного характеру завжди підходимо з усією відповідальністю. Головним чином, алгоритм дій під час відновлювальних заходів наступний: земляні роботи пов'язані з виявлення місця аварії, безпосереднє усунення пошкодження та обов’язкове зворотне засипання в комплексі з іншими роботами щодо благоустрою. У випадках, де необхідне проведення асфальтування, ми готуємо цю ділянку відповідно до всіх технологічних вимог і передаємо спеціалістам дорожніх служб для подальшої роботи», - поінформував Микола Завада.

Також заступник директора комплексу зазначив, що під час проведення ремонтних заходів, території у відповідному порядку огороджуються та встановлюються спеціальні попереджувальні знаки. Це дозволяє уберегти харків'ян від травматизму та інших неприємностей.

Фотогалерея

08 листопада 2023, 12:46 Распечатать статью

все новости

Вгору