1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» нагадує про дотримання правил експлуатації каналізації

«Харківводоканал» нагадує про дотримання правил експлуатації каналізації

Ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» щодня усувають у будинках міста близько 40 засмічень господарсько-побутової каналізації.

Як повідомив сьогодні, 3 листопада, керівник управління Валерій Харлан, у більшості випадків каналізацію використовують не за призначенням у гуртожитках, де встановлені спільні санвузли. При цьому співробітники підприємства постійно проводять роз'яснювальну роботу серед мешканців, але це питання залишається актуальним.

«Вологі серветки, будівельні та харчові відходи, підгузки, поліетиленові пакети, ганчір'я, пластикові пляшки та різне побутове сміття – все це ремонтники дістають при засміченнях комунікацій. Ось і днями в будинку на вулиці Полтавський Шлях господарі квартири примудрилися протягом дня кілька разів «забити» каналізаційний стояк будівельним сміттям. Крім того, що бригади втрачають дорогоцінний час на ліквідації цих у більшості своїй складних аварій, ще системам водовідведення завдаються непоправні  механічні пошкодження. Тому, переконливе прохання до харків'ян суворо дотримуватись правил експлуатації господарсько-побутової каналізації», - зазначив Валерій Харлан.

Фотогалерея

03 листопада 2023, 11:52 Распечатать статью

все новости

Вгору