1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Спортсмени «Харківводоканалу» стали срібними призерами Спартакіади

Спортсмени «Харківводоканалу» стали срібними призерами Спартакіади

Спортсмени комунального підприємства «Харківводоканал» у підсумковому загальнокомандному заліку Спартакіади «Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова» фінішували на другому місці, поступившись першістю представникам Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту. На третьому місці завершила змагання команда Адміністрації Салтівського району.

Під час церемонії нагородження Харківський міський голова Ігор Терехов подякував усім учасникам Спартакіади за продемонстровану майстерність та велику жагу до перемоги.

«Харків традиційно перебуває в авангарді спортивного руху України. І ці змагання стали черговим підтвердженням того, що незважаючи на складні часи ми не тільки продовжуємо відроджувати рідне місто, а й проводимо такі дуже важливі заходи. Бажаю вам подальших яскравих перемог і нових спортивних здобутків», - зазначив Ігор Терехов.

31 жовтня 2023, 15:38 Распечатать статью

все новости

Вгору