1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

ЮНІСЕФ профінансував на понад 90 млн грн закупівлю хімічних реагентів для КП «Харківводоканал»

ЮНІСЕФ профінансував на понад 90 млн грн закупівлю хімічних реагентів для КП «Харківводоканал»

У рамках угоди про співробітництво Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні профінансувало на понад 90 млн грн закупівлю хімічних реагентів для комплексів водопідготовки  КП «Харківводоканал». Ці реагенти щодня необхідні підприємству для очищення води.

«Контроль за якістю води, яка подається до будинків наших споживачів, є одним із основних пріоритетів у роботі «Харківводоканалу». Для цього, не дивлячись на складнощі воєнного часу, спеціалістами комплексів водопідготовки «Дніпро» та «Донець» суворо виконуються всі затверджені технологічні регламенти для очищення води із застосуванням потрібних реагентів. І рука допомоги, яку в умовах війни простягнув нам ЮНІСЕФ, саме в частині фінансування для придбання необхідних реагентів, справді дуже важлива», - зазначив начальник лабораторії санітарно-епідемічного контролю якості води КП «Харківводоканал» Андрій Стародубов.

За його словами, водопровідна вода у Харкові відповідає всім встановленим нормам та стандартам, оскільки перед подачею до міста проходить усі необхідні попередні етапи очищення на комплексах водопідготовки реагентами, які надано ЮНІСЕФ. Фахівці лабораторії, у свою чергу, щодня контролюють якість води та гарантують її безпеку.

КП «Харківводоканал» від імені всіх харків'ян дякує Представництву Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за своєчасну та таку важливу допомогу. Спираючись на цю підтримку, підприємство продовжує забезпечувати жителів міста якісним водопостачанням та водовідведенням.

Фотогалерея

05 жовтня 2023, 11:52 Распечатать статью

все новости

Вгору