1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» вийшов у фінал турніру з бадмінтону

«Харківводоканал» вийшов у фінал турніру з бадмінтону

У рамках Спартакіади «Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова» спортсмени комунального підприємства «Харківводоканал» вийшли у фінальний турнір із бадмінтону.

Як повідомив методист адміністративно-господарського управління Геннадій Аксьонов, у боротьбі за вихід у вирішальну стадію змагань наші спортсмени зустрілися з командами Київського та Основ'янського районів.

«Руслану Михайленку, Віктору та Глафірі Малєєвим довелося протидіяти непоступливим і досвідченим суперникам. Проте бадмінтоністи «Харківводоканалу» не залишили жодних шансів своїм візаві та впевнено перемогли з однаковим рахунком 2:0. Таким чином наші спортсмени у поєдинку 1/8 фіналу зустрінуться з представниками КП «Харківські теплові мережі», - поінформував Геннадій Аксьонов.

02 жовтня 2023, 13:17 Распечатать статью

все новости

Вгору