1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» утримує першість у Спартакіаді

«Харківводоканал» утримує першість у Спартакіаді

Спортсмени комунального підприємства «Харківводоканал» продовжують утримувати загальнокомандну першість у престижній Спартакіаді «Битва Департаментів міста-героя Харкова»

Як повідомив методист адміністративно-господарського управління Геннадій Аксьонов, у черговому турнірі з настільного тенісу взяли участь 24 команди.

Честь «Харківводоканалу» захищали Антон Кириченко, Микола Базганов та Ольга Степанець. Наші спортсмени впевнено пройшли відбірковий цикл змагань та в боротьбі за бронзові медалі зустрілися з суперниками з Департаменту земельних відносин Харківської міськради.

«Поєдинки пройшли в безкомпромісній боротьбі, з рівними шансами на успіх, але трішки майстерніше цього разу виявилися представники міськради. Справа ще й у тому, що після тріумфальних вікторій у змаганнях з міні-футболу та волейболу, суперники докладають максимум зусиль для перемог в матчах саме з нашою командою. Проте продовжуємо виступати гідно та впевнено очолюємо загальнокомандну турнірну таблицю. Також спортсмени щиро дякують за всебічну допомогу та підтримку керівництву підприємства та профспілкового комітету», - зазначив Геннадій Аксьонов.

Фотогалерея

29 вересня 2023, 12:05 Распечатать статью

все новости

Вгору