1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» пишається своїми захисниками

«Харківводоканал» пишається своїми захисниками

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» особливо пишаються тими співробітниками, які зі зброєю в руках стали на захист України. Кожен із них, на своєму місці, щодня робить все можливе і неможливе для того, аби наблизити перемогу і в нашій країні запанував довгоочікуваний мир.

Серед героїв, хто протистоїть жорстокому агресору і водій «Харківводоканалу» Андрій Забасний, який добровольцем вступив до лав Збройних сил України.

Як повідомили на підприємстві, за час роботи Андрій Степанович проявив себе лише з кращого боку, будучи справжнім професіоналом своєї справи. У колективі заслужено користується повагою і завжди готовий допомогти товаришам.

«Для нас із донькою Сніжаною не стало несподіванкою мужнє рішення Андрія піти захищати рідну країну. Тому ми і не намагалися його відговорити, бо знали, що в цьому виборі він буде непохитний, і за жодних обставин не змінить свого рішення», - поділилася дружина Ольга.

Як, мабуть, і всі військові, Андрій Забасний не любить і не розповідає про війну, відговорюючись, що все нормально, все під контролем. Так було і під час сьогоднішньої дуже стислої телефонної розмови з Андрієм. Він, як завжди, був оптимістично налаштований і насамкінець твердо запевнив: «Все обов'язково буде Україна!».

29 вересня 2023, 09:41 Распечатать статью

все новости

Вгору