1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Співробітники КП «Харківводоканал» знову стали донорами

Співробітники КП «Харківводоканал» знову стали донорами

70 співробітників КП «Харківводоканал» знову стали донорами та приєдналися до благодійної акції зі здачі плазми крові для потреб ЗСУ та допомоги військовим медикам.

Як повідомила голова первинної профспілкової організації КП «Харківводоканал» Наталія Муравйова, співробітники підприємства повторну здачу крові приурочили до Дня захисників та захисниць України.

«Донорство стає доброю традицією на підприємстві. Ми розуміємо, що потреба в донорах крові була завжди, але зараз, під час воєнних дій, це запорука порятунку життів та здоров'я, насамперед наших захисників та захисниць. Харків – місто Герой, тому харків'яни добре розуміють цінність донорської крові для українців, які постраждали від війни, дітей та всіх, хто цього потребує. Здаючи кров для фронту, ми наближаємо Перемогу. Цього разу плазма крові буде направлена для допомоги військовим медикам Батальйону Госпітальєри, які рятують життя воїнів у найгарячіших точках, на передовій», - зазначила Наталія Муравйова.

За її словами, особливо хочеться відзначити та подякувати співробітникам комплексу водопідготовки «Донець», які спеціально приїхали, щоб у вихідний день здати кров. Виплати, які донори могли б отримати за донорство, підуть на лікування та реабілітацію військових парамедиків

Фотогалерея

28 вересня 2023, 13:49 Распечатать статью

все новости

Вгору