1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» лідирує у Спартакіаді

«Харківводоканал» лідирує у Спартакіаді

У рамках Спартакіади «Битва Департаментів міста-героя Харкова» спортсмени комунального підприємства «Харківводоканал» виграли турнір із волейболу та впевнено лідирують у загальному заліку престижних змагань.

Як повідомив методист адміністративно-господарського управління Геннадій Аксьонов, у боротьбі за золоті медалі наша команда зустрілася з волейболістами Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

«Прекрасно розуміли, що нам протидіє дуже грізний суперник, а тому врахували усі можливі сценарії. У першій партії, поступаючись 8:11, зуміли не тільки вирівняти гру, а й перемогти з рахунком 15:12. У непоступливій боротьбі пройшла і друга партія, але й у ній наші волейболісти виявилися трішки сильнішими – 15:13 та в підсумку виграли матч 2:0. У загальнокомандному заліку спортсмени «Харківводоканалу» продовжують впевнено лідирувати», - підсумував Геннадій Аксьонов.

Також методист адміністративно-господарського управління подякував за допомогу та всебічну підтримку керівництву підприємства та профспілкового комітету.

Фотогалерея

25 вересня 2023, 14:32 Распечатать статью

все новости

Вгору