1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» вийшов у фінал волейбольного турніру

«Харківводоканал» вийшов у фінал волейбольного турніру

У рамках престижної Спартакіади «Битва Департаментів міста-героя Харкова» спортсмени комунального підприємства «Харківводоканал» вийшли до фінального турніру з волейболу

Як повідомив методист адміністративно-господарського управління Геннадій Аксьонов, на попередньому етапі волейболісти «Харківводоканалу», під орудою багаторічного лідера Євгенія Єгорова, зіграли три поєдинки.

«Усі три матчі наша команда виграла на одному подиху. У першій зустрічі з рахунком 21:8 ми перемогли суперників із Новобаварського району, у наступному матчі переграли волейболістів Київського району 21:13 та у заключному рандеву обіграли спортсменів Основ'янського району 21:12. На черзі фінальний етап змагань, де суперниками будуть найкращі команди турніру», - зазначив Геннадій Аксьонов.

Також методист адміністративно-господарського управління від імені спортсменів подякував за допомогу та всебічну підтримку у розвитку спорту у цей складний час керівництву підприємства та профспілкового комітету.

Фотогалерея

18 вересня 2023, 11:26 Распечатать статью

все новости

Вгору