1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» відвідав головний рабин України

«Харківводоканал» відвідав головний рабин України

Комунальне підприємство «Харківводоканал» відвідав і передав сучасну систему очищення та фільтрації води головний рабин України Моше Реувен Асман

Високого гостя зустрічали Харківський міський голова Ігор Терехов, заступник голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба, генеральний директор КП «Харківводоканал», депутат Харківської обласної ради Віталій Панов і головний рабин Харкова та Харківської області Мойше Москович.

«Харків мені дуже дорогий, ще й тому, що звідси родом моя дружина. Стосовно системи очищення та фільтрації води, то це передова розробка ізраїльських учених, що дозволяє очищати воду майже на 100 відсотків. Для мене велика честь, що завдяки нашим спонсорам з Ізраїлю та США харків'яни зможуть пити високоякісну та корисну для здоров'я воду», - зазначив Моше Реувен Асман.

У свою чергу, Харківський міський голова Ігор Терехов підкреслив: «Дуже вдячний нашим справжнім друзям. Вони з перших днів війни надають неоціненну допомогу харків'янам. Сьогодні єврейська спільнота, яка, повторюся, усією душею з Харковом та Україною, зробила ще одну добру та важливу справу для мешканців міста, надавши унікальне обладнання».

Підсумовуючи подію, Віталій Панов наголосив: «У цей украй складний час важко переоцінити допомогу, яку надають меценати в успішному виконанні найважливішого завдання – стабільному забезпеченні харків'ян якісною водою. Завдяки вагомій підтримці ми не тільки ефективніше справляємося з роботою, а й впевненіше дивимось у майбутнє».

Фотогалерея

14 вересня 2023, 09:58 Распечатать статью

все новости

Вгору