1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» активно готує об'єкти водопостачання до роботи в осінньо-зимовий період

«Харківводоканал» активно готує об'єкти водопостачання до роботи в осінньо-зимовий період

Комунальне підприємство «Харківводоканал» продовжує підготовку насосних станцій до експлуатації в осінньо-зимовий період

Як повідомив сьогодні, 8 вересня, начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Олександр Черняєв, зараз інтенсивними темпами проводяться ремонтні та профілактичні роботи на водопровідних об'єктах у Салтівському, Київському та Шевченківському районах.

«У ході виконання заходів акцентуємо зусилля на встановленні нової запірної арматури, яка відіграє важливу роль, як у процесі здійснення стабільного та контрольованого водопостачання, так і під час непередбаченого відключення електроенергії. У цьому контексті зазначу й ефективну роботу, що проводиться у важливому напрямку забезпечення об'єктів водопровідного господарства альтернативними джерелами електроенергії. Відтак, встановлюємо генератори, які дозволяють утримати ситуацію в подібних випадках під контролем. У зв'язку з поверненням харків'ян до рідного міста та наближення опалювального сезону навантаження на насосні станції збільшується, але ми повністю готові до роботи у заданому режимі», - підкреслив   Олександр Черняєв.

Начальник управління також поінформував про те, що паралельно комплекс необхідних робіт повною мірою здійснюються і на насосних підкачувальних станціях. На об'єктах оновлюються та ремонтуються насосні агрегати, проводиться заміна запірної арматури та інших механізмів.

08 вересня 2023, 11:59 Распечатать статью

все новости

Вгору