1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади «Харківводоканалу» усунули 14 аварій

Бригади «Харківводоканалу» усунули 14 аварій

У вівторок ремонтні бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 14 аварійних ситуацій на водоводах та капітально відремонтували 10 оглядових колодязів.

Значний обсяг відновлювальних заходів був проведений в Індустріальному районі, де ремонтники ліквідували серйозні пошкодження на водоводі діаметром 600 мм на вулиці Роганській.

«У зв'язку з тим, що цей трубопровід відіграє вагому роль у забезпеченні водопостачання району, ремонт провели без відключення подачі води. Також ліквідували течію в оглядовому колодязі на вулиці Грицевця. Паралельно продовжуємо інтенсивні роботи із заміни технічно зношених ділянок вводів до центральних районних теплових пунктів. Наразі перекладки проводимо на проспекті Олександрівському та вулиці Великої Кільцевої. Загалом на цих об'єктах встановимо 130 метрів сучасних трубопроводів», - повідомив начальник районної служби Володимир Сундук.

Сьогодні, 6 вересня, бригади аварійно-відновлювальних робіт розпочали ліквацію 12 пошкоджень на водопровідних мережах.

Для економії часу ремонтників просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

06 вересня 2023, 12:38 Распечатать статью

все новости

Вгору